Occasionally Tantalizing Light-Duty - Nothing Sucks Like An Deanne.

Mysigt att gå ut och äta

Det är så mysigt nu när det är sommar att gå ut och äta, även om många ar börjat jobba så är det skönt att taget lite lugnt och passa på att göra saker efter jobbet. Ja det är bra om man passar på att hitta på saker som man inte göra sen när hösten och vintern kommer. Det är ju mysigt att sätta sig på en restaurang i gamla stan i Stockholm, det är ju härligt när det är uteserveringar och man kan sitta i kvälls solen. Ja det är såna saker som man lever på sen under hösten och vintern.

Passa på att njuta nu när dieter lite varmt

Ja det är verkligen hög tid att passa på att njuta och ha det skönt nu när det fortfarande är varmt och skönt och det är ljust länge. Ja det är ju så mysigt och det är ju härligt när man kan passa på att njuta av det och se till att ha det skönt och fint.
Och det är ju så härligt att det finns så många bra ställen att går till som ligger i stan. Det finns mycket god mat som man gärna vill äta. Och jag tycker att det är trevligt att passa på att äta sånt som man annars inte äter så mycket av, eller som man har svårt att laga till själv. Ja då känns det extra roligt att gå ut och äta det. Ja det finns mycket som man vill göra och som är gott att äta, så det gäller att göra det när man har tid och kan. Det gör mycket och det är ju så trevligt att göra det med sina vänner.
Så det kan ju vara en ide att gå ut och äta ikväll om man inte har någon ide på vad man ska laga.